• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Authentiek spreken voor een groep

Authentiek spreken voor een groep

Authentiek spreken voor een groep

In de training Authentiek spreken voor een groep, leer je aantrekkelijk en verbindend te spreken met wetenschappelijk onderbouwde kennis. Je raakt je publiek als je woorden geeft aan hun diepste verlangens. Je kruipt onder hun huid en schudt hen wakker. Ze voelen de energie weer stromen omdat ze contact maken met wat ze écht willen. Plezier en enthousiasme ontstaan als je met jouw publiek tot de essentie komt van wat hen bezighoudt.

In deze training ontvang je handvatten om authentiek en boeiend te spreken.

De volgende onderwerpen zullen ondermeer aan bod komen:

  • Hoe houd je de regie en laat je de controle los?
  • Wat maakt jou nu authentiek?
  • Hoe krijg jij de mensen op het puntje van hun stoel?
  • Hoe raak je jouw toehoorders nu in hun hart?
  • En, wat doe je om er voor te zorgen dat je spreekt vanuit jouw eigen hart?
  • Hoe stuur je jouw publiek – zonder te manipuleren – naar een gewenst resultaat?

Faalangst is het sterkst als je spreekt voor een groep. Faalangst staat de meeste sprekers in de weg om met hun publiek tot de kern te komen. Hoe kom je van faalangst naar authentiek en boeiend spreken? Hoe ontwikkel je authentiek gedrag tijdens de spanningen voor een gevulde zaal vol verwachtingen. De één heeft er meer last van dan de ander. Onderdruk je ze of laat jij deze emoties toe? Hoe word jij een boeiende authentieke spreker?

Raak je publiek niet kwijt, maar raak hen in hun hart en meld je aan voor deze training: ‘Authentiek spreken voor een groep’. Deze training is geschikt voor iedereen die incidenteel of regelmatig voor groepen staat. Met andere woorden: zowel beginners als gevorderde sprekers zijn van harte welkom!

Prijs: €257,- (incl. BTW, drank en lunch)

Meld je hier aan:

Reacties deelnemers:

Training Authentiek spreken voor de groep voor de Hartcirkel 14 juni 2015: gemiddeld cijfer training: 8,0 (1 x 10 en 2 x 9!). Gemiddeld cijfer trainer Marcel Dassen: 8,4 (2 x 10 en 4 x 9!).

Juliëtte Beentjes, 14-06-2015:

Ik voelde me veilig en durfde daardoor de technieken die ik heb geleerd heb in de praktijk te brengen. De trainer geeft 1 op 1 hulp als je iets niet begrijpt of ergens niet uitkomt. Ik beveel deze training zeker aan als je moeite hebt met jezelf te zijn voor een groep of in het algemeen tijdens een gesprek, of je nu onzeker of bang wordt of je heel anders voordoet,  dan is dit een geweldige training!

Mark Kirkenier, 14-06-2015:

Een fijne combi tussen theorie, praktijk en humor. De sfeer werd gecreëerd dat je jezelf kon en mocht zijn. Heel praktijk gericht. Marcel Dassen is heel persoonlijk met humor, duidelijk, enthousiast, enthousiasmerend en met een fijne stem om naar te luisteren. Ik beveel Authentiek spreken voor de groep aan door de sfeer die er ontstaat en het is afwisselend waardoor de spanningsboog steeds goed stond.

Lucie, 14-06-2015:

Wat ik goed aan de training Authentiek spreken voor de groep vond is de authenticiteit van de trainer (cijfer 10 voor de trainer en een 9 voor de training), de goede sfeer en de ruimte voor kwetsbaarheid. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven waardoor ik deze training aanbeveel.

Job Beentjes, 14-06-2015:

Ik vond de speech op het einde geven en de voorbeelden die in de groep werden gegeven heel goed. Dat de trainer rustig was en duidelijke voorbeelden gaf, vond ik goed aan hem. Ik beveel Authentiek spreken voor de groep zeker aan voor mensen die moeite hebben met spreken.

Luciënne Hoedjes, 14-06-2015:

Het leren luisteren van de spreker, hoe je als spreker de juiste vragen stelt en hoe je als spreker verbinding maakt met de groep vanuit jouw hart, vond ik goed aan de training Authentiek spreken voor de groep. De trainer is dynamisch en duidelijk en deze training beveel ik zeker aan, want communicatie in de juiste vorm is van levensbelang voor ieder gesprek. Deze deelnemer gaf een 10 voor zowel de training als de trainer!

Anne-Yin Telders, 14-06-2015:

De opbouw van de training is goed en de trainer is rustig. Ik beveel Authentiek spreken voor de groep aan, want het laat een andere kant zien van presenteren.

Marianne Hoedjes, 14-06-2015:

Door Authentiek voor de groep spreken heb ik nieuwe inzichten gekregen tot opening en inleving van gesprekken. Marcel Dassen is een zeer begaafde trainer die je nieuwe inzichten laat ervaren. Ik beveel deze zeer goede training aan die jou een nieuwe zienswijze oplevert.

Jolanda, 14-06-2015:

Het duidelijke en analytische maakt er een goede training van. De trainer geeft een duidelijke structuur en ontvangt een negen waardoor ik de training aanbeveel.

Jantina ter Veer, 14-06-2015:

Je leert met Authentiek spreken voor de groep iets heel waardevols: Goed presenteren begint met goed luisteren! Marcel Dassen is een heel warme, enthousiaste en oprechte trainer tijdens de training die ik iedereen aanbeveel.

Tine Bouman, 14-06-2015:

Wat ik goed vind aan Authentiek spreken voor de groep, is dat iedereen een zeer goed gevoel over zichzelf krijgt. De trainer is respectvol met veel wijsheid. Ik vond het een waardevolle dag en het heeft me meer vertrouwen gegeven om te spreken. Ook om met andere mensen om te gaan. Ik wil graag nog meer leren.

Joke Volkers, 14-06-2015:

De training Authentiek spreken voor de groep heeft mij bewust gemaakt van de eenvoud van authentiek presenteren. De betrokkenheid voor zijn deelnemers en het doel van de training vond ik goed aan de trainer. Deze training beveel ik aan om te ervaren.

Joséphine Kooyman, 14-06-2015:

Het enthousiasme van de spreker en het stencil waar de theorie in staat, vond ik goed aan de training. Het enthousiasme en de stijl van de trainer komt ook goed over met wat hij verkondigd. De training Authentiek spreken voor de groep is een verrijking van je leven.

naam ontbrak, 14-06-2015:

Ik vond de training inhoudelijk goed met veel deelnemers. De trainer is duidelijk. Ik beveel deze training aan omdat de psychologische onderbouwing correct is.

naam ontbrak, 14-06-2015:

Wat ik goed vond aan de training is de wisselwerking tussen elkaar en het helpen van de trainer. Beiden hebben evenveel inbreng. De intentie in woorden gesproken door Marcel is ook voelbaar. ‘Ik voel me gezien’. Authentiek spreken voor de groep heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Frank Langerveld, 14-06-2015:

Een zeer aansprekende trainer die doet wat hij traint. Ik raad Authentiek spreken voor de groep aan, want in 1 dag maak je een nieuwe start in je ontwikkeling als spreker.

Patricia Niesten, 14-06-2015:

Fijn dat er een veilige ruimte wordt gecreëerd waardoor iedereen aan bod komt. Marcel zijn enthousiaste authentieke manier van spreken, vond ik goed, maar ook hoe hij echt de verbinding maakt op groep en individueel niveau, is echt top! Zeer zeker beveel ik Authentiek spreken voor de groep aan. Ik gun het iedereen om comfortabel te zijn in het spreken voor een groep vanuit zijn authenticiteit.

Ilona Borst, 14-06-2015:

Ik heb vertrouwen gekregen. Ik zag hoe Job met passie vertelt en hij probeert er zelf van te genieten. Marcel stelt zich kwetsbaar op en is een gepassioneerd spreker. Het onderwerp waarden is zeer relevant. Een goed begin om nog verder de diepte in te gaan met dit onderwerp.

Beatrice, 14-06-2015:

Je leert in Authentiek spreken voor de groep niets via kritiek. Je leert door jezelf te versterken. Wat ik goed aan de trainer Marcel Dassen vind, is dat jezelf accepteren  het belangrijkste is om betrouwbaar en echt over te komen. Ik beveel deze training aan, want je leert door deze training je eigen verbeterpunten accepteren, daar kom je uiteindelijk verder mee in de vaardigheden van het openbaar spreken. Jezelf zijn voor een groep.