• +(183) 76 90 18
 • info@authenticiteitinbeeld.nl

Bedrijfsinfo Authenticiteit in beeld

Bedrijfsinfo Authenticiteit in beeld

Authenticiteit in beeld begon in 2010 met het maken van Youtubefilmpjes om ondernemers authentiek in beeld te brengen.

Hiermee wilde ik mijn kennis van communicatie en ruime ervaring met de media inzetten. De feedback die ik tijdens de opnames kreeg, was dat de ondernemer voor de camera het knap vond dat ik hem binnen een uur zo authentiek mogelijk liet gedragen. Dit bracht mij op het spoor van het trainen en coachen op authentiek gedrag. Ik gaf mediatrainingen en ontwikkelde de training Jouw authentieke merk omdat ik ontdekte dat ondernemers moeite hadden om hun bedrijf juist te positioneren door het creëren van een passende en effectieve visie en missie.

De training Jouw authentieke merk is een systeem om jouw kern te ontdekken en beschrijven waarmee je volledig in je kracht komt te staan. Door dit systeem toe te passen op mijn eigen bedrijf transformeerde Authenticiteit in beeld naar gesprekstechnieken en het geven van presentaties. Door de doorontwikkeling hierin ontstond van het leiden van een gesprek en presentatie een authentieke en effectieve leiderschapsstijl.

De focus ligt nu op het trainen en coachen van directie en management in het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl.

Ik herken de problematiek van specialisten die groeiden in hun senioriteit van hun vakgebied en die daardoor promoveerden naar een leidinggevende positie. Goed in je vak zijn, maakt nog geen goede leidinggevende van je. Dit was mijzelf ook overkomen waarin ik teamleider werd in communicatie en 13 communicatiemensen aanstuurde plus het bestuurssecretariaat. Gecoacht en getraind worden hierin is cruciaal! De drang om zelf te coachen en trainen was zo sterk dat ik in 2010 een opleiding begon als trainer en coach.

Authenticiteit in beeld werkt met meerdere bedrijven samen

Marcel Dassen, eigenaar van Authenticiteit in beeld en specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl. Dit is mijn waarde voor anderen waarin ik mensen inspireer en motiveer. Ik werk met veel waardevolle mensen samen die in hun vakgebied een autoriteit zijn. Je kunt niet overal de beste in zijn maar samen wel het beste uit jou halen.”

Met mijn bedrijf Authenticiteit in beeld train en coach ik directie en management om hun organisatie ‘waarden gedreven’ aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en help hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste ‘mindset’ binnen hun organisatie.

In één gesprek leg ik de vinger op de blinde vlek van jou of jouw organisatie. Wat volgt is een intensief proces. Jij en jouw personeel gaan hun gedrag niet veranderen na één training of één coachgesprek. Pas als jij het verschil ziet in de resultaten die jullie met elkaar behalen, ontdek je wat er allemaal achter die blinde vlek zat. Ik beloof je geen trucjes, maar garandeer je betere resultaten. No cure, no pay. Cal me!

(0183) 76 90 18

Jarenlang werkte ik als strategisch communicatieadviseur en begeleidde burgemeesters, wethouders en leidinggevenden bij hun mediaoptredens. Ik maakte ook reportages en kleine producties en stond zelf voor de camera tijdens crisissituaties als woordvoerder.

Zowel voor als achter de camera zie ik wat dit met mensen doet: Mensen nemen onder druk afstand van zichzelf terwijl authentiek gedrag hen geloofwaardig laat overkomen.

Vox in Actie.jpg (2)

Met deze kennis ontwikkelde ik het VIS-model dat mensen helpt om ook onder druk krachtig en authentiek over te komen. Met mijn communicatiekennis over positioneren en onderscheiden verdiep ik mij in authentiek en assertief gedrag. Ik help directie en management om een vaardigheid van communiceren te ontwikkelen op basis van zuivere en oprechte win-win. Dit zijn nog eens mensen waarmee je graag samenwerkt! Dat wil jij toch ook!

Ervaar het zelf:

Meer plezier in leidinggeven!

In 2019 ontwikkelde ik het authenticiteitskwadrant dat je hier gratis kunt downloaden. Kijk ook op deze pagina om te zien welke boeken Authenticiteit in beeld heeft uitgegeven.

Contactgegevens Authenticiteit in beeld

Authenticiteitscoach Marcel Dassen gaat graag aan de slag met je:

 • in zijn praktijkruimte:
  Espendreef 16
  4254 BT Sleeuwijk
 • via beeldcommunicatie Skype of FaceTime
 • of op jouw werkplek

Bel voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek (0183) 76 90 18.

 • Algemene voorwaarden Authenticiteit in beeld
 • Privacybeleid Authenticiteit in beeld
 • KvK: 17283730
 • BTW-nummer: NL 001550647 B28
 • KNAB: NL13 KNAB 0259 9453 15
 • Telefoon: (0183) 76 90 18

Interview RTL4 uit 2020

Welkomstfilm uit 2010 van Authenticiteit in beeld