• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Boeken uitgegeven door Authenticiteit in beeld

Boeken uitgegeven door Authenticiteit in beeld

Boeken uitgegeven door Authenticiteit in beeld

Nieuwste uitgave door Authenticiteit in beeld:

Voor elk gesprek het juiste antwoord

Hoe vaak voer jij een gesprek en hoe vaak een dialoog? Het verbaast me elke keer hoe enthousiast deelnemers reageren na de ervaring van een echte dialoog. Wat waren de effecten van jouw gesprekken op jouw carrière en je dagelijkse leven tot nu toe? Neem deze handige gespreksencyclopedie altijd met je mee. Vind elke keer een antwoord om meer in verbinding te komen met de ander en om jouw invloed op het gesprek te vergroten. Het verschil dat jij bij elk gesprek maakt, heeft direct effect op jouw carrière en je dagelijkse leven.

Ik bestel direct Voor elk gesprek het juiste antwoord

Authentiek ondernemen

Ben jij op zoek naar de meest positieve invloed op jouw klanten? In deze challenge leer je als ondernemer maximale waarde creëren voor klanten die dit maximaal waarderen. Je leert hoe belangrijk authenticiteit is voor het vertrouwen van jouw klanten in jou als ondernemer. Het brengt je tot de kern van jouw ondernemerschap. Authenticiteit is de succesvolste manier van marketing.

Zo vind je de ideale partner

Heb jij al één of meer mislukte relaties achter de rug en wil je dat de volgende relatie wél slaagt? Of ben je al aan het daten en wil je weten of deze persoon wel echt bij je past? Ontdek in deze challenge wat voor échte verbinding zorgt in een relatie.
Net als bij hoe word je gelukkig gaat het ook hier om de weg er naar toe. De weg naar echte verbinding met elkaar. Na deze challenge weet je wat je zoekt in een ideale partner en hoe je samen aan een ideale relatie met elkaar bouwt!

Zo vind je de ideale partner

In 30 dagen ontspannen slapen

Met deze challenge willen we je ‘wakker schudden’ om ontspannen te kunnen slapen. Een reis van 30 dagen om je bewuster te maken van jouw brein, lichaam en gedrag met de technieken en handvatten die we jou aanreiken.
30 dagen lang ga je aan de slag, waarbij je elke dag een korte opdracht uitvoert met als doel meer te ontspannen overdag en ’s avonds. Het effect is dat je daardoor ontspannen gaat slapen. Je gaat daardoor beter slapen en overdag beter presteren.

Filosofie VIS-model

Het VIS-model is geen verkoop- of marketingmodel, maar een model dat bouwt aan een duurzame relatie met jouw (klanten)contacten.

1 comment so far

Gijsbert van der BeekGeplaatst op3:40 pm - mei 29, 2023

Het boek “Voor elk gesprek het juist antwoord” heb ik met plezier gelezen.
Als is dat eigenlijk maar deels het goede woord, want het is meer een naslagwerk dat je erbij kunt pakken op het moment dat je denkt “hoe moet ik dit gesprek nu aanpakken?”.
Daarvoor is één keer doorlezen zeker nuttig, zodat je weet welke soorten gesprekken beschreven zijn en je later dus gerichter kunt terugzoeken. Je krijgt dan ook een goed beeld van de uitgangspunten van Marcel voor de diverse gesprekken die hij toepast in de tips voor die diverse gesprekken.
Als je je die uitgangspunten, die ook ten grondslag liggen aan authentiek leiderschap, eigen maakt en telkens voor ogen houdt, dan gaat het voeren van gesprekken steeds meer vanzelf goed.

Geef een reactie