• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Contact

Contact

Contactgegevens Authenticiteit in beeld

Authenticiteitscoach Marcel Dassen gaat graag aan de slag met je:

  • in zijn praktijkruimte:
    Anjerlaan 65
    4286 CP Almkerk
  • via beeldcommunicatie Skype of FaceTime
  • of op jouw werkplek

Bel voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek (0183) 76 90 18.

Authenticiteit in beeld werkt met meerdere bedrijven samen

Marcel Dassen, eigenaar van Authenticiteit in beeld en gespecialiseerd in het uniek en krachtig presenteren van mensen en bedrijven: “Presenteer je op een wijze dat niemand jou vergeet als men jou nodig heeft! Dat is mijn waarde voor anderen waarin ik mensen inspireer en motiveer. Ik werk met veel waardevolle mensen samen die in hun vakgebied een autoriteit zijn. Je kunt niet overal de beste in zijn maar samen wel het beste uit jou halen.”

Zoek jij een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl. Met mijn bedrijf Authenticiteit in beeld train en coach ik directie en management om hun organisatie ‘waardengedreven’ aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en help hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste ‘mindset’ binnen hun organisatie.

In één gesprek leg ik de vinger op de blinde vlek van jou of jouw organisatie. Wat volgt is een intensief proces. Jij en jouw personeel gaan hun gedrag niet veranderen na één training of één coachgesprek. Pas als jij het verschil ziet in de resultaten die jullie met elkaar behalen, ontdek je wat er allemaal achter die blinde vlek zat. Ik beloof je geen trucjes, maar garandeer je betere resultaten. No cure, no pay. Cal me!

(06) 81 18 20 46

Jarenlang werkte ik als strategisch communicatieadviseur en begeleidde burgemeesters en wethouders bij hun mediaoptredens. Ik maakte ook reportages en kleine producties en stond zelf voor de camera tijdens crisissituaties als woordvoerder. Zowel voor als achter de camera zie ik wat dit met mensen doet: Mensen nemen onder druk afstand van zichzelf terwijl authentiek gedrag hen geloofwaardig laat overkomen.

Vox in Actie.jpg (2)

Met deze kennis ontwikkelde ik het VIS-model dat mensen helpt om ook onder druk krachtig en authentiek over te komen. Met mijn communicatiekennis over positioneren en onderscheiden verdiep ik mij in authentiek en assertief gedrag. Ik help directie en management om een vaardigheid van communiceren te ontwikkelen op basis van zuivere en oprechte win-win. Dit zijn nog eens mensen waarmee je graag zaken doet! Dat wil jij toch ook!

Ervaar het zelf:

Het podium is aan jou!

Welkomstfilm uit 2010 van Authenticiteit in beeld