• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

gemeente Landerd

gemeente Landerd

Gemeente Landerd

Gemeente Landerd krijgt in het kader van Landerd in beweging een inspiratiesessie over het ondernemerschap. Hoe word je als ondernemer een authentiek merk en start je met de juiste mindset?

Inspiratiesessie Jouw authentieke merk

Wil jij een onderneming starten? Is dat jouw doel? Wat is het geheim waardoor de één wel succesvol onderneemt en de ander niet?

Vaak zijn de omstandigheden hetzelfde voor startende ondernemers en toch is het aantal wat slaagt vele malen kleiner dan het aantal dat faalt. Wel of niet succesvol worden valt en staat met de juiste mindset. Waarom? Omdat de praktijk leert dat startende ondernemers heel hard hun best doen, maar niet doen wat nodig is om succesvol te zijn. Ze gaan vaak forceren waardoor ze aan authenticiteit verliezen.

Je vindt heel veel waardevolle kennis in boeken, video’s en websites die antwoord geven op jouw ondernemersvragen. Er is echter één cruciale vraag waarop maar één juist antwoord mogelijk is! Wat wilt jouw klant écht? Levert jouw aanbod hierop voldoende winst op? Het lijkt zo’n open deur en toch lukt het de één beter dan de ander.

Wil je vanaf het begin het verschil maken? Doen wat écht werkt of heel hard je best doen? Wat wil jij absoluut graag horen en ervaren tijdens deze inspiratiesessie? Plaats jouw verzoek hieronder op deze pagina. Je krijgt antwoord op wat écht werkt en hoe jij de juiste mindset ontwikkelt voor een authentieke en succesvolle ondernemer tijdens deze inspiratiesessie.

Ook voor mij, als trainer en coach, is het cruciaal te weten wat mijn klanten écht nodig hebben. De resultaten die zij behalen, vormen mijn succes! Dit betekent voor mijn bedrijf dat ik me uitgebreid ben gaan verdiepen in de wetenschappelijke kennis op het vlak van brein en psyche van de laatste 20 jaar. Hoe het brein van mijn klanten voor en tegen hen kan werken. Revolutionaire en opzienbarende ontdekkingen die mijn klanten succesvoller en gelukkiger maken.

Het podium is aan jou!

Plaats jouw verzoek hieronder op deze pagina! Bedankt en tot in september. Ik kijk er naar uit om jou van de gemeente Landerd te ontmoeten!

Geef een reactie