• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Het optimale Sales gesprek

Het optimale Sales gesprek

Het optimale Sales gesprek

Authenticiteit in beeld werkt met ervaren sales trainers samen en biedt hierin verkooptrainingen en effectievere gespreksvoering aan. Uit ervaring blijkt dat zelfs ervaren verkopers betere resultaten boeken door de combinatie van sales met de ontwikkelde gesprekstechnieken van Authenticiteit in beeld, de VIS-methode.

De resultaten:

  • betere en langdurigere klantrelaties.
  • meer energie door minder overtuigen.
  • sneller contact met wat de klant wilt en verlangt.

Onze aanpak:

Elke verkoper is authentiek en daarbij hoort een gedegen intake met een maatwerktraject. In het intakegesprek ervaart de deelnemer gelijk zelf al hoe de VIS-methode voor hem werkt. Voor de trainingsbehoefte van de deelnemer(s) stellen we een aanpak vast die tot een duurzamere verbetering leidt tot effectiever gedrag met klantencontacten.

Meer info? Bel (0183) 76 90 18

Haal veel meer rendement uit gesprekken door zuivere en oprechte win-win!

Jouw resultaten en hoe je jouw resultaten behaalt, bepalen jouw succes. Met wie zou jij eerder zaken doen? Iemand die je vertrouwt of niet vertrouwt. Iemand die jouw belangen respecteert of slechts oog heeft voor zijn eigen belang? Iemand die eerlijk en ethisch handelt of een verborgen agenda heeft en het niet zo nauw neemt?

Ondernemers en leidinggevenden stappen te vaak in de valkuil van overtuigen. Overtuigen kost heel veel energie en levert tegenwoordig weinig op. Waarom? De ‘mondige klant’  en ‘mondige medewerker’ willen meer invloed uitoefenen. Dit vraagt om een andere benadering! Deze ‘coproducenten’ willen meedenken en bepalen. Dit vraagt om een gelijkwaardige benadering van samenwerken en te ontdekken wat de ander echt wilt en verlangt. Dit vraagt tijd, aandacht en een flinke portie inlevingsvermogen in deze coproducent. Wat jij goed vindt voor anderen, heeft zijn beste tijd gehad!