• +(183) 76 90 18
 • info@authenticiteitinbeeld.nl

Direct toegang tot de videoreeks Hoe jij een betere leidinggevende wordt

Direct toegang tot de videoreeks Hoe jij een betere leidinggevende wordt

Vul hieronder jouw naam en e-mail in en dan ontvang je direct toegang tot de videoreeks Hoe jij een betere leidinggevende wordt.

Dit zijn de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen bij de coaching en training door Authenticiteit in beeld die leiden naar een authentiek en effectief leiderschap:

 • Hoe maak je verbinding met jouw medewerkers?
 • Hoe beïnvloed je op een positieve manier medewerkers?
 • Krijg inzicht in hoe jij als leider bent en overkomt.
 • Wat is authentiek gedrag?
 • Hoe je slimmer leert werken.
 • Hoe je bouwt aan vertrouwen en geloofwaardigheid als leider.
 • Je leert het verschil tussen authentiek en ego gedrag.
 • Hoe jij jouw instinctief gedrag de baas wordt?
 • Hoe je diverse gespreksvaardigheden inzet waaronder de vier communicatiestijlen?
 • Hoe je groeit in aantrekkingskracht en overtuigingskracht?
 • Wat jouw dominante kern van leidinggeven is en hoe je daarop jouw leiderschapsstijl ontwikkelt?
 • Hoe je afrekent met paradigma’s?
 • Hoe je effectief omgaat met druk?
 • Hoe je wat mensen willen dichterbij brengt bij wat ze nodig hebben?
 • Hoe je maximale win-win bereikt?
 • Hoe je met dominante personen omgaat?
 • Hoe je met lastige medewerkers omgaat?
 • Hoe je uit tegengestelde belangen maximale win-win weet te halen?

Kortom: Hoe jij het maximale haalt uit jezelf waardoor jij een betere leidinggevende wordt die meer plezier in leidinggeven krijgt!

Hieronder vind je enkele aanbevelingen die je op LinkedIn en Google vindt:

Bron LinkedIn

Jesper Hordijk: “Ik heb het coachingstraject met Marcel als erg prettig ervaren. Marcel werkt volgens een vaste methodiek wat automatisch een helder uitgestippeld traject tot gevolg heeft en ik heb gemerkt dat hij al snel doordringt tot de kern van de problematiek waar je vervolgens samen aan gaat werken. Marcel zal nooit oordelen, maar wel gericht scherpe vragen stellen die je meteen op dat moment inzicht geven in je gedrag. Soms confronterend, maar je merkt al snel dat je de geleerde technieken in de praktijk in kunt zetten én dat ze werken. Marcel is dol op metaforen, wat ik erg verhelderend vind werken. Marcel, heel erg bedankt!”

Bron LinkedIn

Peter Verhallen: “Ik ben erg onder indruk zoals ik Marcel als coach heb mogen ervaren. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en door te blijven vragen, weet hij keer op keer op een scherpe en effectieve maar ook op een respectvolle en prettige manier, steeds verder tot je persoonlijke kern door te dringen. Vaak gebruik makend van metaforen weet Marcel zaken goed en helder uit te leggen. Dit heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijzelf en mij geleerd hoe de juiste keuzes te maken om daar te zijn / komen waar ik echt in mijn kracht sta. Marcel is authentiek, geloofwaardig en hij probeert met veel passie het meeste eruit te halen, dat merk je bij elk gesprek. Voor iedereen die een coach zoekt, beveel ik Marcel bij deze van harte aan.”

Bron LinkedIn

Niels Schreven: “Ik heb enorm veel van jouw coachtraject geleerd waar ik mijn hele leven gebruik van kan maken. Zeker na een aantal turbulente jaren heb ik nu een stuk stabiliteit gecreëerd die ik hard nodig had. Ik heb van jou veel communicatie vaardigheden geleerd en sta hierdoor steviger in mijn schoenen. Ik ben erg dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en kan dit iedereen aanraden die open staat om aan zichzelf te werken. Ontzettend bedankt!”

Bron LinkedIn

Marc Vermee: “Marcel is een fijne man om coaching van te krijgen. Ik heb de afgelopen periode veel geleerd over mezelf en mijn eigen authenticiteit. Het was een intensieve periode, erg leerzaam, soms confronterend maar vooral een periode waarbij ik veel nieuwe inzichten heb gekregen.”

Bron LinkedIn

Saskia Leijdens: “Marcel is een scherpzinnige coach die feilloos de juiste vragen weet te stellen en zo inzicht en verandering teweeg brengt. Doelgericht, professioneel en met een heel eigen aanpak die werkt. Ik beveel hem van harte aan.”

Bron LinkedIn

Conny van Rooij: “Marcel ís wat hij coacht. Hij heeft een volkomen authentieke stijl van coachen waarmee hij moeiteloos tot de kern doordringt. Marcel snapt echt hoe mensen werken en is oprecht betrokken. Zijn heldere analytische vermogen in relatie met zijn kennis en betrokkenheid maakt dat hij mensen, groepen en hun vraagstukken pijlsnel doorziet. Bovendien weet hij zijn inzicht om te zetten tot een gespreksvoering die bijna onopgemerkt en in een mum van tijd tot het hart van de zaak doordringt. Dat kan hij zowel individueel als in een groep, waarbij hij wezenlijke verandering brengt. Een uitzonderlijke kwaliteit waardoor ik Marcel aan iedereen, individueel en organisaties, van harte kan aanbevelen.”

Bron LinkedIn

Nico ten Heggeler: “Ik kan Marcel van harte aanbevelen als dé coach voor authenticiteit. Door coaching van Marcel ben ik me bewust geworden van mijn eigen ongewenste gedrag(spatronen) die me “gevangen” hielden en de invloed ervan op mijzelf en mijn omgeving. Met coachingsgesprekken, theoretische kennis, praktische oefeningen en het wegnemen van blokkades en angsten heeft Marcel me geholpen te groeien in authentiek, waardegedreven gedrag en ongewenste gedragspatronen te doorbreken. Ik kan zeggen dat Marcel echt mijn ogen heeft geopend; het is hard werken, soms confronterend maar bovenal bevrijdend!”

Bron Google

André van de Pas: “Het afgelopen half jaar was en is voor mij een groot leerzaam avontuur geweest. Marcel geeft een goede inkijk in je krachten maar zeker ook je zwaktes. Het is voor mij een heel leerzame ervaring geweest! Marcel bedankt! (en hopelijk komen we elkaar nog tegen.) Groet André”

Bron Google

Erik van Wattum: “Heb het afgelopen half jaar als leerzaam, intensief, effectief en soms ook als lastig ervaren. Tijdens de coaching werd mijzelf veel duidelijk en heb het dan ook als zeer positief ervaren. Heb geleerd hoe om te gaan met lastige situaties, het stellen van de juiste vragen en het gebruik van mijn eigen waardes/kwaliteiten. Top gedaan Marcel”

Bron Google

Regina Eijkenboom: “De coaching van Marcel heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, die ik direct in de praktijk heb kunnen toepassen. Gaandeweg ben ik gaan ervaren hoe dit heeft bijgedragen aan mijn effectiviteit. Een aanrader 👌!”

Voorwaarden:

 • Alleen serieus beantwoordde vragen worden in behandeling genomen. Zie ook de algemene voorwaarden.