• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Authentieke en effectieve leiderschapsstijl

Authentieke en effectieve leiderschapsstijl

Authenticiteit in beeld is een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl.

  • Wil je authentiek zijn en authentiek overkomen?
  • Ontdek eerst jouw blinde vlek!
  • Elk mens en elke organisatie kent één of meerdere blinde vlekken.

Jij bent uniek en wilt authentiek blijven in elke situatie. Waarom? Een authentieke leiderschapsstijl wekt vertrouwen omdat je geloofwaardig overkomt. What you see is what you get! Dat vertrouwen wordt nog eens versterkt als je de ander ook helemaal in zijn waarde laat.

We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde. Om de ander in zijn waarde te laten, verlangt van jou maatwerk in de vorm van inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid. Vooringenomenheid en oordelen verstoren de gelijkwaardigheid. Jouw intenties kunnen doorspekt zijn met de allerbeste bedoelingen, maar ervaart de ander dit ook? Om de signalen van de ander te herkennen en om hierop adequaat te reageren, vraagt op de millimeter nauwkeurig maatwerk. Authenticiteit in beeld steekt in op het psychologische vlak en zet technieken in die verbinden in een gespreksrelatie. Je leert oprechte en zuivere win-win volledig te integreren, met als resultaten:

  • een interessante gesprekspartner!
  • iemand die je vaker wilt ontmoeten?
  • iemand die je graag in je netwerk verwelkomt?
  • iemand waarover men graag vertelt?
  • iemand die men heel graag aanbeveelt aan anderen?

Jij oogst vertrouwen, respect, waardering en bekwaamheid in jouw netwerk? Je werkt aan ‘jouw gunfactor’ en merkt dat dit meer dan een gesprekstechniek is, maar een compleet systeem. Een systeem dat je actief inzet in jouw netwerkcontacten. Dit systeem ontwikkelt wederkerigheid en gaat ook werken voor jou. Jouw netwerk gaat snel groeien en dit gaat je meer dan twintig procent omzet opleveren. Je zult verbaasd zijn wat je allemaal ontvangt door elk gesprek in te steken met zuivere en oprechte win-win. The sky is the limit!

Authenticiteit in beeld

Zoek jij een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl? Ik ben Marcel Dassen, authenticiteitscoach en ik train en coach 300 tot 400 uur per jaar directie en management naar authentiek en effectief leiderschap.

Met mijn bedrijf Authenticiteit in beeld trainen en coachen we directie en management om hun organisatie ‘waarden gedreven’ aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpen wij hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste ‘mindset’ binnen hun organisatie.

Authenticiteit in beeld maakt gebruik van de laatste 20 jaar opgedane wetenschappelijke kennis van het brein. Authenticiteit in beeld werkt volgens ‘No Cure, No Pay’ omdat het draait om de gewenste resultaten en niet om de geleverde inspanning!

Download het boek Authentiek ondernemen om meer inzicht te krijgen in de ‘waarde’ die jij hebt voor anderen.

Ik werk met diverse specialisten samen zoals sales-, creativiteits-, en leiderschaptrainers en trainers in persoonlijke effectiviteit en ervarend leren. Door betere resultaten te halen, focus je vanzelf op jouw stijl. Met jouw ‘Triple A’ ontwikkel je een unieke, krachtige en effectieve stijl die geloofwaardig overkomt en veel vertrouwen wekt.

Triple A-status. De drie A’s zijn:

Authenticiteit: onze klanten ontdekken hun authentieke kern en ontwikkelen een focus waarmee ze een authentieke stijl ontwikkelen.

Angst: onze klanten overwinnen hun blokkades en overtuigingen door hun angsten los te laten. Ze leren contact te maken met zichzelf en oprechte aandacht te geven aan de ander.

Assertiviteit: onze klanten blijven zelfs onder druk trouw aan zichzelf. Ze ontwikkelen een assertiviteit die voor de ander prettig aanvoelt en die bijdraagt aan effectieve resultaten.

Zie ook het eigen ontwikkelde communicatiemodel VIS om betere gesprekken voeren en beter spreken in het openbaar .

Gratis webinar over authenticiteit

Telefoon: 0183-76 90 18 – e-mail: info@authenticiteitinbeeld.nl