• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Maatwerk

Maatwerk

Autoriteit

Authenticiteit in beeld is een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl.

  • Wil je authentiek zijn en authentiek overkomen?
  • Ontdek eerst jouw blinde vlek!
  • Elk mens en elke organisatie kent één of meerdere blinde vlekken.

Jij bent uniek en wilt authentiek blijven in elke situatie. Waarom? Authenticiteit wekt vertrouwen omdat je geloofwaardig overkomt. What you see is what you get! Dat vertrouwen wordt nog eens versterkt als je de ander ook helemaal in zijn waarde laat.

We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde. Om de ander in zijn waarde te laten, verlangt van jou maatwerk in de vorm van inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid. Vooringenomenheid en oordelen verstoren de gelijkwaardigheid. Jouw intenties kunnen we doorspekt zijn met de allerbeste bedoelingen, maar ervaart de ander dit ook? Om de signalen van de ander te herkennen en om hierop adequaat te reageren, vraagt op de millimeter nauwkeurig maatwerk. Authenticiteit in beeld steekt in op het psychologische vlak en zet technieken in die verbinden in een gespreksrelatie. Je leert oprechte en zuivere win-win volledig te integreren, met als resultaten:

  • een interessante gesprekspartner!
  • iemand die je vaker wilt ontmoeten?
  • iemand die je graag in je netwerk verwelkomt?
  • iemand waarover men graag vertelt?
  • iemand die men heel graag aanbeveelt aan anderen?

Jij oogst vertrouwen, respect, waardering en bekwaamheid in jouw netwerk? Je werkt aan ‘jouw gunfactor’ en merkt dat dit meer dan een gesprekstechniek is, maar een compleet systeem. Een systeem dat je actief inzet in jouw netwerkcontacten. Dit systeem ontwikkelt wederkerigheid en gaat ook werken voor jou. Jouw netwerk gaat snel groeien en dit gaat je nog meer dan twintig procent omzet opleveren. Je zult verbaasd zijn wat je allemaal ontvangt door elk gesprek in te steken met zuivere en oprechte win-win. The sky is the limit!

Je krijgt een triple A-status. De drie A’s zijn:

Authenticiteit: de deelnemers ontdekken hun authentieke kern en ontwikkelen een focus waarmee ze een authentieke stijl ontwikkelen.

Angst: de deelnemers overwinnen hun blokkades en overtuigingen door hun angsten los te laten. Ze leren contact te maken met zichzelf en oprechte aandacht te geven aan de ander (jouw klant, jouw collega’s en jouw publiek).

Assertiviteit: De deelnemers blijven zelfs onder druk trouw aan zichzelf. Ze ontwikkelen een assertiviteit die voor de ander prettig aanvoelt en die bijdraagt aan effectieve resultaten.

De theorie voor betere gesprekken voeren en beter spreken in het openbaar is gebaseerd op het eigen ontwikkelde communicatiemodel VIS.

Gratis webinar over authenticiteit