• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Podcast De Authentieke Leider met als gast Bert Goos

Podcast De Authentieke Leider met als gast Bert Goos

De Authentieke leideris een podcast van Authenticiteit in beeld. Authenticiteit in beeld traint en coacht directie en management in het ontwikkelen van een effectieve en authentieke leiderschapsstijl. In deze serie van podcasts interviewt Marcel Dassen Bert Goos van Online Talentmanager. Hoe Bert het leidinggeven in de loop der jaren heeft ervaren. Wie de mens is achter de leidinggevenden Bert. Wat voor hem werkt en niet werkt en wat Bert ten slotte authentiek maakt als leider.

Beluister op iTunes

Of beluister op Spotify door hieronder op play te klikken

Of beluister door hieronder op play te klikken

Laat ook s.v.p. een reactie achter wat je van dit interview vindt!

Bert Goos van Online Talentmanager

Wil jij ook meer halen uit jouw digitale foto’s? Dan is dit hieronder interessant voor jou!

Deze digitale fotocursus is gemaakt door twee erkende vakfotografen en bestaat uit 20 HD-video’s en 20 prachtige e-books (totaal maar liefst 4 uur video en 600 pagina’s) en en wordt door cursisten beoordeeld met gemiddeld een 9,4! De cursistenprijs voor deze COMPLETE cursus is slechts €99, waardoor het laagdrempelig is en bereikbaar is voor iedereen. 
Marcel Dassen

Marcel Dassen helpt directie en management om hun organisatie 'waarden gedreven' aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpt hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste 'mindset' binnen hun organisatie.

Geef een reactie