• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Podcast De Authentieke Leider met als gast Gerd Leers

Podcast De Authentieke Leider met als gast Gerd Leers

De Authentieke leider is een podcast van Authenticiteit in beeld. Authenticiteit in beeld traint en coacht directie en management in het ontwikkelen van een effectieve en authentieke leiderschapsstijl. In deze aflevering van podcasts De Authentieke Leider interviewt Marcel Dassen Gerd Leers, oud-minister, beste burgemeester van Nederland en tijdens het interview waarnemend burgemeester van de gemeente Brunssum. Je krijgt in deze podcast een indruk wat leiderschap inhoudt voor Gerd Leers, waar hij voor staat en wie hij als mens is.

Gerd Leers

Beluister op iTunes

Of beluister op Spotify door hieronder op play te klikken

Of beluister door hieronder op play te klikken

Play

Laat ook s.v.p. een reactie achter wat je van dit interview vindt

Marcel Dassen

Marcel Dassen helpt directie en management om hun organisatie 'waarden gedreven' aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpt hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste 'mindset' binnen hun organisatie.

6 comments so far

Ed FrieserGeplaatst op10:54 am - sep 26, 2019

Dank voor het toezenden Marcel van dit zeer recente interview. Je weet misschien dat ik op dit moment nauw samenwerk met Gerd Leers om de internationale lijn in de Centrumvisie van Brunssum mede gestalte te kunnen geven. Ik herken in zijn woorden het gedrag dat Gerd Leers zo kenmerkt wanneer je met hem samenwerkt. Ik herken ook in mijzelf de parallelle opvattingen waardoor je jezelf laat leiden. Heel mooi om te horen. P.S. ik zal het interview heel graag delen op mijn sociale media.

Ed FrieserGeplaatst op11:08 am - sep 26, 2019

Hi Marcel nog even een kleine opmerking t.a.v. het interview. Ik vond het prachtig hoe je de uitspraken verbindt om het tot een samenhangend geheel te maken. Eén klein dingetje nog: probeer op de achtergrond het gebruik van het woordje ‘precies’ als bevestiging niet zo vaak te gebruiken en misschien te vermijden! Dat gaat op een gegeven moment wat storen. Voor wat het waard is. Het ga je goed, Ed

Frans CaptijnGeplaatst op12:06 pm - sep 26, 2019

Wat een fijn mens en een leuk en ontspannen interview met een bijzonder mens waarmee ik ooit ook mee mocht werken. Lef, om het kuddegedrag en ‘pleasen’ los te laten en liever ruzie dan halve oplossingen aan te gaan. Dat is zeker een weg om jezelf authentiek vanuit je eigen kracht neer te zetten en daarmee voor anderen in te zetten. Misschien is dat niet eens dat mooie woord leiderschap maar je talenten op een natuurlijke manier voor anderen in te zetten voor groei.

Geef een reactie