• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Podcast de Authentieke leider met als gast Ruud de Smit

Podcast de Authentieke leider met als gast Ruud de Smit

Ruud de Smit te gast in de podcast De Authentieke Leider van Authenticiteit in beeld. Authenticiteit in beeld traint en coacht directie en management in het ontwikkelen van een effectieve en authentieke leiderschapsstijl. In deze aflevering van de serie podcasts De Authentieke Leider interviewt Marcel Dassen Ruud de Smit, die directeur is van het Mental Training Center. Ruud deelt met ons een heftig verhaal hoe hij zich vanuit een getraumatiseerde jeugd ontwikkelde tot een Authentieke leider. Zijn vader verrichte een heldendaad als militair en hij leed daarna onder PTSS. Dit had een enorme impact op hun gezin. Ruud trad in de voetsporen van zijn vader en werd marinier. Hij daagde zijn lichaam uit met diverse marathons en triatlons. Ruud vertelt openhartig hoe hij het leidinggeven in de loop der jaren heeft ervaren en hoe hij nu als mens in het leven staat. Wat voor hem werkt en niet werkt en wat Ruud ten slotte authentiek maakt als leider.

Ruud organiseert de week van de verbinding. Met de “Week van de Verbinding 2023” wil hij in de week van 4 tot en met 9 september 2023 door heel Nederland heen activiteiten organiseren die als doel hebben om mensen te verbinden. De Tulp is het Symbool voor deze Positieve OntwikkelDynamiek. Voor meer info hierover, kijk op zijn LinkedIn-profiel Ruud de Smit.

Ruud de Smit

Beluister op iTunes

De Authentieke leider met als gast Ruud de Smit

Laat ook s.v.p. hieronder een reactie achter wat je van dit interview vindt?

Mijn boek ‘Voor elk gesprek het juiste antwoord’ is aan het begin van dit jaar gepubliceerd. Klik hier om dit boek te bestellen. Een handige gespreksencyclopedie voor op jouw bureau of om in je binnenzak te steken, zodat je steeds het gewenste resultaat haalt uit elk gesprek. 

Wil je liever de digitale versie: bestel dan hier!

Marcel Dassen

Marcel Dassen helpt directie en management om hun organisatie 'waarden gedreven' aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpt hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste 'mindset' binnen hun organisatie.

Geef een reactie