• +(183) 76 90 18
  • info@authenticiteitinbeeld.nl

Testimonials

Testimonials

Aanbevelingen Authenticiteit in beeld

Authenticiteit in beeld is een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl. Authenticiteit in beeld traint en coacht directie en management om hun organisatie ‘waarden gedreven’ aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpt hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste ‘mindset’ binnen hun organisatie.

“Ik help mensen zo dichtbij hun eigen kern te komen waardoor ze alles uit zichzelf en hun leven willen halen” (De kracht van authenticiteit).

De meest actuele aanbevelingen vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Klik hier voor reacties van deelnemers aan de training Authentiek spreken voor een groep

Klik hier voor reacties van deelnemers aan de training Debatteren

Klik hier voor reacties van deelnemers aan de training Master in Performance

Na 2018 stopte de open inschrijvingen voor Jouw authentieke merk en Jouw authentieke stijl . Eerst zie je de videotestimoniums en daarna de geschreven testimoniums met de handen van de deelnemers, zodat jezelf ervaart dat deze trainingen op handen werden gedragen 😉

Aanbeveling Françoise Vaartjes “Marcel Dassen is een trainer en coach met een immense deskundigheid! Zijn professionaliteit is ongekend! Door Marcels coaching worden je ogen geopend; je leert naar jezelf te kijken door een bril die je nog niet eerder hebt gedragen. Tijdens de zoektocht naar doelen en de verwezenlijking ervan is het gemakkelijk “verdwalen” en kan zelfs de strijdlust je parten spelen; “sneller willen dan mogelijk is”…Heel bijzonder is het dan om te ervaren hoe Marcel door een verhaal heen kan prikken om er dan to the point op in te haken. Hij weet je binnen no-time tot de kern te laten komen, om dan een en ander gericht te scheiden en vervolgens weer verbanden te gaan leggen. Marcel weet met zijn enthousiasme enorm te motiveren. Het positieve energielevel is hoog! Met zijn vakkennis en brede ervaring reikt Marcel je nieuwe handvaten. Het resultaat is meer dan een (her) vinden van doelen. Marcel leert je de focus op je passie en mogelijkheden te richten om vervolgens met een doortastende houding de toekomst stapsgewijs tegemoet te treden. Vanuit jezelf, trouw blijven aan jezelf, daarbij je principes volgend. Veel meer, dan een proces- en resultaatgericht duwtje in de rug. Coaching van Marcel is een onophoudelijke leerervaring; om niet langer een hagelgeweer af te vuren maar doelgericht in de roos te gaan schieten! Om doelen meer en meer zichtbaar te krijgen en vervolgens te concretiseren. Raak schieten, vanuit je passie, ervoor gáán en zo jezelf weten te onderscheiden op je eigen, unieke wijze! En dat opent deuren!”

Aanbeveling Marcel van Oss “Mijn trainingsbureau Van Oss & Partners met als core business de ‘opleiding vertrouwenspersoon’ heb ik in 2 jaar vanuit het niets opgebouwd. het loopt nu als een hogesnelheidstrein. De trainingen van Marcel Dassen van Authenticiteit in beeld hebben daar zeer aan bijgedragen. Het hielp om te kiezen voor mijn kern en passie, de kern van mijn product krachtig te formuleren en aansprekend in de wereld te zetten. Daarnaast reikte het slimme nieuwe wegen aan om de wereld te openen voor mijn unieke aanbod. Dank Marcel!”

Aanbeveling Frank, manager bij een Waterschap,

Ik had veel last van stress en door het coachtraject met Marcel kreeg ik inzicht in wat deze stress voor mij veroorzaakte. Ik leerde de controle los te laten en meer in invloed uit te oefenen op mijn omgeving. In plaats van alles naar me toe te trekken en mij voor iedereen zijn werkzaamheden verantwoordelijk te voelen, liet ik de problemen bij wie ze ook hoorden. Ik kijk nu anders omdat ik meer oog heb voor wat mijn omgeving nodig heeft, ook al vragen ze soms iets anders aan mij. Het werk is zoveel aangenamer geworden nadat ik een switch hierin heb gemaakt. Dit sluit veel beter aan op wie ik wil zijn en brengt mij meer ontspanning en plezier. Ik wil er voor anderen zijn zonder alles uit de handen te nemen van die ander of gelijk alles uit mijn eigen handen te laten vallen. Die manier heb ik dankzij Marcel gevonden waardoor ik veel effectiever ben geworden en samen met anderen veel betere kwaliteit lever. Een ‘update’ die ik iedereen gun 😉 Marcel wist zich altijd optimaal in te leven in mij, de vinger precies te leggen op wat ik niet zag of bewust van was en verbanden te leggen die mij gelijk vooruit hielpen. Zijn creatieve denkvermogen, ruime ervaring en kennis maken hem tot een bijzondere coach.

Jouw authentieke merk en Jouw authentieke stijl

Joyce, 2018: Verdiepende blik op wie je bent en wat je drijft!

Wat ik goed vond aan de training Jouw authentieke merk is de vele feedback van anderen, dat hij dynamisch is door de vele verschillende oefeningen en dat hij een nieuwe blik geeft op jezelf. Wat ik goed vond aan de trainer Marcel Dassen, is de veilige sfeer die hij creëert, dat hij bij discussies goed tot de kern komt, een motivator is en respect heeft voor iedereen. Ik beveel Jouw authentieke merk zeker aan omdat dit een frisse en verdiepende blik geeft op wie je bent en wat je drijft.

Frank Gerritsen, 2018: energie gevend!

Door Jouw authentieke merk doe je positieven ervaringen op. De beelden van anderen geven inzicht. Goed voor opbouwen zelfvertrouwen. Je krijgt minder angst voor feedback. Marcel is enthousiast, heeft kennis van zaken en zorgt voor een klik. Ik beveel de training zeker aan, want het is volgens mij altijd goed om naar jezelf te kijken. Authentiek handelen is volgens mij voor eenieder energie gevend.

Nico, 2018: …en nu aan de slag!

Deze training maakt datgene waar ik mee stoei inzichtelijker; ik kan het plaatsen en maakt het concreet voor vervolgstappen (aan de slag!). De trainer is betrokken, stimulerend en benaderbaar. Ik beveel de training aan omdat het je helpt een volgende stap te nemen.

………..

Gerla, 2018: Geeft inzicht en bevestiging

Wat ik goed vond aan de training, was de goede opbouw, leuke afwisseling in werkvormen, veel uitwisselingsmogelijkheden met andere deelnemers. Wat ik goed vond aan Marcel Dassen, was zijn duidelijke uitleg van de opdrachten, veel enthousiasme dat aanstekelijk werkt en deelnemers over een drempel heen hielp. Ik beveel de training aan omdat het veel inzicht en bevestiging kan geven aan deelnemers.

Marlie, 2018: Je steekt veel van anderen op

Tijdens de training is er veel ruimte om het gesprek met elkaar aan te gaan. Ik vind de trainer goed omdat hij gebruikmaakt van eigen voorbeelden. Ik beveel de training aan omdat ik veel van de anderen heb opgestoken.

Lei Lebens, 2018: ontwikkelen – inzicht – zelfvertrouwen

De training Jouw authentieke merk heeft een bijzondere invalshoek waarbij de trainer vertrouwen wekt. Ik beveel deze training zeker aan omdat dit leidt tot ontwikkeling, inzicht en zelfvertrouwen.

Femke, 2018: Op een andere manier jezelf en anderen te leren kennen

De training Jouw authentieke merk is helder, duidelijk, authentiek en zeer inspirerend. Mijn favoriete oefeningen: metafoor, oefening in één woord en de kracht van mijn authentieke merk. Marcel is toegankelijk, persoonlijk, creëert een veilige omgeving en heeft een mooie persoonlijke drijfveer! Ik beveel de training zeker aan. Het is leuk om met bekenden te doen om anderen en jezelf op een andere manier te leren kennen.

 

P. Pausania, 2017: je kunt er thuis écht mee aan de slag!

Ik gaf een tien voor de training en de trainer vanwege de vrijheid en openheid van iedereen om soms hele persoonlijke verhalen te delen met onbekenden. Het enthousiasme en de energie van Marcel Dassen maken het eenvoudig je kwetsbaar op te stellen. Jouw authentieke merk helpt je in een korte tijd je doel te visualiseren, waardoor je er thuis ook echt mee aan de slag kunt.

Mark Graveland, (Bronnikovcenter.net): een drijvende kracht om jou doel te bereiken

Jouw authentieke merk leert je naar jezelf kijken met behulp van anderen wordt jouw authentieke merk duidelijk. Marcel Dassen weet perfect te verwoorden wie je bent en weet dat ook mooi uit te leggen zodat je er wat mee kan. Ik beveel deze training zeker aan omdat je leert je kernwaarden kennen en om te zetten in een drijvende kracht om jou doel te bereiken.

Vanessa Sprong, 2017:

Jouw authentieke merk zorgt voor bewustwording van je eigen gedrag en wordt vertaald door de andere deelnemers. De trainer houdt goed overzicht, brengt de training op een rustige, boeiende en creatieve manier met een groot analyseringsvermogen. Je leert veel over je kwaliteiten en hoe je deze op de juiste manier kunt gebruiken en inzetten.

.

Jan, 2017: Jouw missie en visie wordt duidelijk herkend

In Jouw authentieke merk geef je met elkaar betekenis aan de inhoud. De trainer begeleidt duidelijk het proces. Ik beveel de training zeker aan omdat je missie en visie duidelijk is verwoord en wordt (her)kend.

Jarno, 2017: een pad inslaan dat je vooruit brengt

In een ongedwongen sfeer ben ik uitgenodigd om mijn verhaal te vertellen. En bovenal te ontdekken welke waarde ik toevoeg. Positief is de afwisseling in kleine en wat grotere opdrachten. Marcel krijgt je aan het praten over zaken die je niet 123 naar buiten brengt. Hij helpt je de beste versie van jezelf te laten zien. Stel je voor dat je na deze training een pad inslaat dat je vooruit brengt.

Jolanda, 2017: Geeft duidelijkheid in talenten

Jouw authentieke merk is goed te begrijpen en te volgen. Ook de samenwerking om steeds met andere mensen opdrachten uit te voeren vond ik goed aan deze training. De trainer creëerde een veilige omgeving, duidelijkheid door de voorbeelden positief te houden waarbij alle antwoorden goed zijn. Ik beveel deze training zeker aan: geeft inzichten en duidelijkheid over wie je bent als persoon en waar jouw talenten liggen.

Emile Frieser

Emile Frieser, 2016: Handvatten voor levenskeuzes!

De training Jouw authentieke merk zoekt en raakt de kern van de deelnemers en wat hen beweegt. Marcel is een authentiek mens die uitdraagt wat hij overbrengt en een sfeer creëert waarin mensen hun ware gezicht durven laten zien. Ik beveel deze training aan als je een goeie reality check wilt en handvatten om levenskeuzes hanteerbaar te maken.

Ditty van Drenth

Ditty van Drenth, 2016: Een podium voor zelfontwikkeling

De training Jouw authentieke merk is heel creatief en gevarieerd. De authenticiteit van de trainer komt goed tot uiting, heel geloofwaardig met openheid en het werkt verrassend. Een fantastische, leuke inspirerende training waarbij je een podium krijgt met zelfontwikkeling.

Monica Bunnik

Monica Bunnik, 2016: De wereld met opgeheven hoofd tegemoet!

Het was een bevestiging van wat ik dacht dat mijn missie is. Ik zie het als een aanmoediging om hiermee aan de slag te gaan. Marcel Dassen is rustig, liefdevol en heeft humor. Hij is een fijne trainer met veel geduld en zorgt voor rust en veiligheid in de groep. Bovendien zorgt hij voor de nodige humor. Hij begeleidt goed. Er ontstaat ook veel verbinding tussen de groepsleden, dat er voor zorgt dat je veel leert. De training zorgt voor meer zelfvertrouwen en triggert om aan de slag te gaan met je missie en visie. Ik ga met opgeheven hoofd en een portie zelfvertrouwen de wereld tegemoet. “Kom maar op!” Monica Bunnik over Jouw authentieke merk.

Monica Bunnik

Marcel heeft tijdens Jouw authentieke stijl inzichten gegeven waarmee ik aan de slag kan in mijn verdere ontwikkeling. Marcel gebruikt humor en met zijn intelligentie en analyse vermogen weet hij de kern te raken. Hij is dus een goede coach en trainer. Ik beveel ook Jouw authentieke stijl aan, want Marcel kan het gedrag van mensen goed analyseren en weet hiermee de kern te raken. Bovendien zet hij humor in, zodat het een prettige training is om aan deel te nemen. Monica Bunnik over Jouw authentieke stijl.

Kees de Vos

Kees de Vos, 2016: Op een nieuwe manier jezelf leren kennen

Het ervaren in de training Jouw authentieke merk sluit prachtig aan op de theorie. De theorie is krachtig. Door de trainer kreeg ik weer veel nieuwe inzichten. Ik beveel Jouw authentieke merk aan omdat je leert in korte tijd veel over jezelf kennen op een nieuwe manier, Kees de Vos over Jouw authentieke merk.

Kees de Vos

Jouw authentieke stijl gaat steeds over de kern waarbij de trainer enthousiast, gedreven is en kennis van zaken heeft. Marcel, brengt je tot de kern en dat ervoer ik op een emotionele manier. Dus hij legde de vinger op de juiste plek en daarom beveel ik ook Jouw authentieke stijl aan, Kees de Vos over Jouw authentieke stijl.

Brigitte, 2016: Opbouwend met oprecht contact

Wat ik goed vond aan de training is de opbouw, contact met en feedback van de cursisten. Marcel is authentiek, mensen mens, opbouwend en beeldend. Uiteraard beveel ik de training aan.

Annemieke Henke

Annemieke Henke, 2016: Haalt het beste uit jezelf

De training is inspirerend en ik heb nieuwe inzichten gekregen. Marcel Dassen is inspirerend en persoonlijk. Ik beveel de training aan omdat het je helpt het beste uit jezelf te halen.

Saskia Schoonheijm

Saskia Schoonheijm, 2016: Werken aan en met jezelf

Voor de training en de trainer een 10, omdat ik alles goed vond en geen verbeterpunten heb. Deze training beveel ik absoluut aan omdat dit is werken aan en met jezelf. Saskia Schoonheijm over Jouw authentieke merk.

Saskia Schoonheijm

Het werd in de loop van de dag duidelijk waar we naar toe geloodst werden. Ook Jouw authentieke stijl beveel ik aan, want je wilt van A naar B en komt bij C! Boordevol ideeën mee naar huis. Saskia Schoonheijm over Jouw authentieke stijl.

Marion van der Velden

Marion, 2016: Een cadeautje voor de rest van je leven

Door de feedback die je krijgt van de deelnemers worden je waardes krachtiger en helderder. Marcel is rustig, professioneel, persoonlijk, inlevend, gelijkwaardig en een goede gastheer. Ik beveel deze training aan want het is een cadeautje voor de rest van je leven!

Rianne de Brouwer

Rianne, 2016: Kwetsbaar opstellen en tot de essentie komen

Een goede training door het doorvragen, goede methodieken en het kwetsbaar opstellen naar elkaar. Marcel Dassen weet goed de essentie te benoemen. Ik beveel deze training aan want ik denk dat heel veel mensen vanuit het hoofd reageren in plaats vanuit het hart.

Guido Vrencken

Guido Vrencken, 2016: Super waardevol

In één dag een krachtige formulering waarmee ik de meeste waarde toevoeg. Super waardevol ook door de feedback en ideeën van de groep. Veel verschillende werkvormen een echte aanrader Jouw authentieke merk. De trainer geeft een duidelijke kernachtige uitleg, weet de kern te raken en is empathisch.

Nicole van

Nicole van Rhee, 2016: Sterke punten om te groeien

Vandaag heb ik scherp gekregen wat mijn sterke punten zijn en hoe ik dat kan gebruiken om te groeien in mijn werk en hoe ik de balans werk-privé kan verbeteren. Marcel zorgt voor een goede sfeer waardoor iedereen betrokken is en zich open durft op te stellen. Deze training is een aanrader voor persoonlijke ontwikkeling.

Desirée Smits

Desirée Smits, 2016: Een hefboom in je persoonlijke ontwikkeling

Een 10 voor de training Jouw authentieke stijl en een 11 voor de trainer ;-). De training is doordacht, spot on, zeer inzichtgevend en een hefboom in je persoonlijke ontwikkeling. Marcel Dassen is ongepolijst, vat van kennis en inzicht, persoonlijk, professioneel en gepassioneerd. Of ik Jouw authentieke stijl aanbeveel? Zeker weten!!!

Jurgen Hildering

Jurgen Hildering, 2016: Het raakt jouw ego om te veranderen

Een negen voor Jouw authentieke stijl en de trainer, omdat Marcel zich goed kan inleven in de persoon en in de situatie. Ik beveel deze training aan omdat jouw ego zwaar wordt geraakt en dat is nodig om tot verandering te komen.

Marjan Tabben

Marian Tabben, 2016: Bij jezelf komen door de ogen van de ander

Jouw authentieke stijl is to the point en ontspannen. Ik beveel deze training zeker aan omdat het is een mooie weg om beter bij jezelf te komen door de ogen van de ander en dat gun ik iedereen.

Charlotte Scholtens-de Vries

Charlotte Scholtens-de Vries, 2016: Strategieën voor de praktijk

Soms zijn open deuren een blinde vlek. Marcel geeft inzicht in dingen die je wel weet, maar nooit zó bekeek. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat het goed is om te blijven leren. Marcel geeft inzicht in jezelf en je reacties. Handzame en toepasbare strategieën voor de praktijk.

Jolanda van Oyen

Jolanda van Oyen, 2016: Een groeimoment voor jezelf

Ik gaf een negen voor Jouw authentieke stijl en een negen voor Marcel Dassen voor zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en dat hij is zoals hij is: Authentiek. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat er is geen goed of fout. Het enige je (zelf)reflectie is uiteindelijk altijd een groeimoment voor jezelf.

Anne de Jong

Anne de Jong, 2016: Naar huis als jezelf

Wat ik goed vond aan de training Jouw authentieke stijl, is dat je weer als jezelf naar huis gaat. Deze trainer houdt je een spiegel voor. Ik beveel Jouw authentieke zeker aan!

Gloria Keukens

Gloria Keukens, 2015: Verdieping van dat wat er is

Twee negens voor de training en de trainer, omdat de training diepte c.q. de verdieping geeft van dat wat is, waarbij de trainer zorgt voor de concreetheid en de toepasbaarheid van het aangereikte. Ik beveel deze training zeker aan.

Frank Boers

Frank Boers, 2015: Een goede business kent zijn waardes

De prettige sfeer en dat ik veel heb opgestoken over mijzelf vind ik goed aan de training. De trainer is heel erg zichzelf en prettig in de omgang. Jouw authentieke merk beveel ik zeker aan omdat het voor een goede business essentieel is om je waardes te kennen.

Judith Bakker

Judith Bakker, 2015: Een mooie training over authenticiteit

Het onderwerp en de opbouw vind ik goed aan de training en de deskundigheid van de trainer. Ik beveel deze training aan omdat het een mooie training is over authenticiteit.

Jaco van de Werken

Jaco van de Werken, 2015: je ontwikkelt op inspirerende wijze jouw missie en visie

De training voorziet in een goede opbouw in opdrachten, is helder en duidelijk. De trainer is een goede gespreksleider die veiligheid biedt. Marcel is zichzelf en authentiek. Ik beveel deze training aan, want je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt je eigen missie/visie op een inspirerende manier.

Miranda Groenenberg

Miranda Groenenberg, 2015: Maakt duidelijk wat nog verborgen is

Wat ik goed aan de training vond, is dat hij duidelijk is en iets laat zien wat nog verborgen was of zo duidelijk wordt. Marcel is duidelijk , kan goed uitleggen en stelt de vragen die de ‘gewoontes’ blootlegt. Ik beveel Jouw authentieke merk aan om duidelijk te krijgen in waarvoor je nu staat en waar jij je waardes voor wilt inzetten.

Saskia Schoonheijm

Saskia Schoonheijm, 2015: écht een moment voor jezelf!

Deze training is uitnodigend, stimulerend en openhartig door de trainer. Zowel voor de training als de trainer gaf ik een 10! Ik beveel deze training aan omdat dit echt een moment is voor jezelf. Het geeft je veel inzicht.

Marian

Marian, 2015: Ongrijpbare termen worden grijpbaar

Wat ik goed vindt aan Jouw authentieke merk, is dat moeilijk grijpbare termen als missie en visie, dat dit praktisch wordt gemaakt en ervaren. Ik gaf een 10 voor Marcel, want hij legt zijn vinger precies op de zere plek, creëert een veilige omgeving en faciliteert optimale leerervaringen. Deze training geeft basis en richting aan elke fase van de bedrijfsvoering.

Colinda den Haan

Colinda den Haan, 2015: Inzicht in je diepste waarden

De training verschaft inzicht, is verhelderend, er heerst een open, gezellige en gelijkwaardige sfeer waarin je jezelf mag zijn. Marcel Dassen kan goed luisteren, ruimte laten, verheldering geven en ook vanuit eigen ervaring praten. Ik beveel Jouw authentieke merk aan omdat het inzicht geeft in je diepste waarden, waar je staat en ook wat echt bij je past en hoe je daar naar toe kan bewegen.

Femke van den Berge

Femke van den Berge, 2015: De toegevoegde waarde voor anderen

De training Jouw authentieke merk is erg interactief, je leert veel van de feedback die je van de andere deelnemers krijgt. De trainer is enthousiast en positief. Marcel zorgt voor een sfeer waar iedereen zich vrij en ongedwongen voelt. De training geeft inzicht in jezelf, het beeld dat anderen van je hebben. Dit zorgt er voor dat je duidelijk jouw toegevoegde waarde voor anderen in beeld krijgt en dit geeft zelfvertrouwen.

Jurgen Hildering

Jurgen Hildering, 2015 (www.4youskater.nl en www.vitalaware.nl): Inzicht in eigen waarden

Wat ik goed aan de training vind, is de ontdekking naar wat ik wil en waar naar toe! Het inlevend vermogen in iedereen of afzonderlijk, vind ik goed aan de trainer. Dit was merkbaar voor elke persoon dat dit kon. Ik beveel Jouw authentieke merk aan omdat je inzicht krijgt in je eigen waarden en hoe anderen jou waarnemen. Tevens ontdek je je missie en visie.

Aleid Sondij

Aleid Sondij, 2015: Het maakt je sterker

Wat ik goed vind aan de training is het ‘probleem’ in kleine stapjes aanpakken. Marcel Dassen is zeer betrokken, kan goed luisteren en inspelen op situaties en biedt handvatten. Ik beveel deze training aan omdat het je sterker maakt en jezelf meer inzicht geeft.

René Olsson

René Olsson, 2015 (www.gkkc.nl en www.cols-cases.nl): Een helder beeld van je authenticiteit

Wat ik goed vind aan Jouw authentieke merk is de bewustwording dat je goed op weg bent en de juiste keuze hebt gemaakt. Een trainer met de goede trigger, die je aanzet tot nadenken door zijn echtheid, goed luisteren, goede inleving en persoonlijke benadering. Deze training is een absolute aanrader. je krijgt een helder beeld van jezelf en je authenticiteit.

Monica Bunnik

Monica Bunnik, 2014: In contact komen met jezelf

Marcel Dassen is een trainer die rust uitstraalt, positief en vrolijk is en veel  variatie aanbiedt in zijn training. Deze gevarieerde training met een strakke planning en een lekkere lunch, heeft mij handvatten gegeven. Hier ga ik nu mee aan de slag en ik kijk uit naar Jouw authentieke merk (module 2). Ik beveel deze training aan omdat het waardevol is om in contact te komen met jezelf en tips te krijgen om aan de slag te gaan met de vervolgstappen in je leven.

Frank Barth

Frank Barth, 2014: Maatwerk in drijfveren en kernvaardigheden

De training is uitermate behulpzaam bij het ontdekken van je persoonlijke drijfveren en competente vaardigheden. Maatwerk en een 10 voor de trainer. Ik beveel de training aan omdat hij uitermate leerzaam is bij het ontdekken van je drijfveren en kernvaardigheden. De training geeft inzage en richting aan de ‘omgeving’ waar je het beste in functioneert.

Jolanda van Oyen

Jolanda, 2014: Één worden ondanks verschillende achtergronden

Een training die open en eerlijk is met een goede begeleiding. Marcel weet van de groep één te maken ondanks verschillende achtergronden. Ik beveel de training aan door het kaderen van ‘on’bewuste gevoelens voor een duidelijker beeld en toekomst.

Marjo Molengraaf

Marjo Molengraaf, 2014: Het geeft als team veel verbinding en versterking

Wat ik goed vind aan de training is de stap voor stap benadering, waardoor het behapbaar blijft en niet te intensief wordt. De trainer vraagt op een prettige manier door. Ik beveel de training aan omdat je ontdekt toch weer nieuwe aanknopingspunten en vooral het samenwerken als team geeft veel verbinding en versterking van de onderlinge band.

 Hans Freije

Hans Freije, 2014: de kracht van je waarden

Wat ik goed aan de training vind is het zicht krijgen op de relatie tussen kernwaarden en authentiek zijn. De trainer bracht scherpte aan in het aangeven van de betekenis van de verschillende woorden. De training geeft bewustzijn aan over de kracht van je waarden.

Anne de Jong

Anne de Jong, 2014: Ontdekken en naar boven halen

Wat ik goed aan de training vond waren de dingen die je bij jezelf ontdekt. Marcel Dassen vraagt goed door. Ik beveel de training aan omdat het iets uit jezelf naar boven haalt.

Françoise Vaartjes

Françoise Vaartjes, 2014: Interactief en reflectief

Deze training is goed door de combinatie van theorie en praktijk. Een goede verdeling in het programma, interactief en reflectief. De spontaniteit en humor van Marcel Dassen doorweven de theorie en praktijk. Zijn interactieve rol stimuleert en geeft openheid. Ik beveel deze training aan vanwege een enorm bewustwordingsproces op breed niveau.

Berry Vissers

Berry, 2014: Praktisch en zelf veel oefenen

In één dag krijg je een duidelijk inzicht in jouw authenticiteit. Het is lekker praktisch en zelf veel oefenen. De trainer geeft goede en duidelijke uitleg in verbinding met jou als cursist maar ook met de mede cursisten. Deze training beveel ik zeker aan omdat je bewust wordt van je kracht, je kwaliteiten en talenten.

Gil Pansters

Gil Pansters, 2014: Begrip en inzicht

Deze training is goed door de duidelijkheid die je met deze hulp krijgt voor jezelf. Marcel creëert begrip en inzicht. Deze training beveel ik aan omdat het je zoveel helpt door de sterke punten die naar buiten komen.

Petra Pruijsen

Petra, 2014: op weg naar je authentieke zelf

Samen ontdek je de woorden die passen bij je authentieke zelf en dat vond ik goed aan de training. Marcel signaleert ook de non-verbale communicatie en dat weerspiegelt hij bij de deelnemers zodat ze meer bij hun gevoel komen, bij hun ‘authentieke zelf’. Ik beveel deze training aan om een verhelderende stap te kunnen maken naar je authentieke zelf.

Ilonka Cirk

Ilonka, 2014: Leren van elkaar

Ik vond de voorbereiding, het intakegesprek en het leren van elkaar goed aan de training. Marcel verbindt zich met de cursisten en dat voelt vertrouwd. Hij ziet veel.

Mario Dassen

Mario, 2014: Individuele aandacht met respect

Ik vond de onderlinge samenwerking goed en het samen bespreken in tweetallen. Doordat het geen grote groep is, ontstaat er individuele aandacht. De trainer gaf deze individuele aandacht met voldoende respect voor privacy. Hierdoor was er voldoende veiligheid. Ik beveel deze training aan omdat het je bewuster maakt van je eigen drijfveren in relatie met jezelf en anderen.

Yvette Massop

Yvette Massop, 2014: Het helder krijgen van je missie en visie

De opbouw van de dag met behulp van de verschillende oefeningen op weg naar het ontdekken van je missie en visie vond ik prima. Voor mijzelf was de training een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist van mezelf (ook goed om te ervaren). Ik weet nu dat ik niet op zoek hoef naar wie ben ik en wat kan ik. Maar ik wil leren mijn kwaliteiten en kracht nog beter te herkennen en inzetten.

Marcel heeft op een leuke, ontspannen en positieve manier de groep met behulp van aansprekende oefeningen ieders missie en visie laten ontdekken waarbij hij goed aansloot bij wat er gebeurde en leefde in de groep. Deze training beveel ik aan wat dit is een prima manier om je missie en visie helder te krijgen!

Tabitha Verheij

Tabitha Verheij, 2014: Snel weten waar jij voor staat

Bijzonder dat men in korte tijd het juiste beeld van je heeft, goede oefeningen dus om tot dat punt te komen. Wat ik goed aan Marcel vind, is zijn rust, geduld, plezier en hij is to the point. Heb je wel een idee of beeld voor je, waar je in de (nabije) toekomst naar toe wilt, maar lastig vorm te geven, te concretiseren en aan te geven waar je voor staat? Dan zal deze training je ondersteuning en uitkomst bieden.

Caroline van de Meijden

Caroline van de Meijden, 2014: Je leert veel van jezelf en anderen

De training is vooral opgebouwd uit interactie met de groep, hierdoor leer je veel van elkaar en jezelf. Marcel Dassen is gedurende de training voornamelijk aanwezig als luisterend oor en coach in plaats van op de voorgrond te treden met veel theorie. Hij speelt in op de groep. Voor mensen die zoekend zijn naar hun eigen identiteit, kan deze training zeker waardevol zijn.

Charlotte Scholtens, 2014: Je ontdekt je eigen kwaliteiten 

Goed om te ontdekken, waar je toegevoegde waarde zit. Je bent soms blind voor je eigen kwaliteiten. Deze training is een echte aanrader!

Lony Eindhoven

Lonny, 2013: De essentie van mijn eigen werk bereikt

Wat ik zo goed vond aan deze training is, dat met deze training ik inzicht heb gekregen in wat ik in essentie met mijn werk wil bereiken. Marcel laat middels zijn eigen ontwikkeling zien, hoe ik mijn bestemming kan vinden en vorm kan geven en dat vind ik geweldig! Deze training beveel ik zeker aan, want in korte tijd kun je inzicht krijgen in je diepste drijfveren.

Erik-Jan Kwinter, Eindhoven

Erik-Jan, 2013: De waarde van je eigen waardes ontdekken

Wat ik goed vond aan de training is, dat ik aan mezelf merkte dat het nog veel vragen oproept…dus wel goed. Blijf bij je waardes ook al roept c.q. dwingt de praktijk je naar andere. De training en de manier van benaderen vond ik goed aan de trainer. Ik beveel de training aan omdat je weet waarvoor je het doet.

Frans Eindhoven

Frans, 2013: Je ontdekt wie je bent en wat je drijft

Ik vond de training goed door een stap voor stap pad om door te krijgen hoe jezelf bent en wat je drijfveren zijn. Marcel geeft de ruimte aan je en motiveert je om na te denken over waar je mee bezig bent. Ik beveel deze training aan als je zoekt naar wat je drijft en motiveert, dan geeft deze training je een leidraad om hier achter te komen.

Wolter de Vries

Wolter de Vries, Hyperion Pharma Consultancy, 2013: Veel kennis en enthousiasme 

Wat ik goed vond aan de training is dat je bij jezelf ontdekt wat je waarden zijn en aan trainer vond ik goed zijn goed inlevend vermogen, veel kennis, enthousiast en vriendelijk.

Bart JAM Eindhoven

Bart, 2013: Geraakt op mijn leerpunten

Deze training kwam voor mij op het juiste moment. De trainer raakte me op leerpunten en wist me positief te triggeren. Deze training beveel ik absoluut aan. Hij brengt je op een positieve manier en respectvolle manier verder én de training laat je voelen.

Gwan Oei

Gwan Oei, G.Oei Adinterim, 2013: Persoonlijke ontwikkeling

Deze training vind ik goed omdat je door zelfreflectie jezelf ontwikkelt. Marcel is rustig en breed georiënteerd. Ik beveel deze training aan omdat persoonlijke ontwikkeling is altijd goed voor jezelf.

Karen Visser

Karen Visser, 2013: Verdieping en reflectie

De training geeft veel verdieping, reflectie, ruimte voor concrete feedback en je staat stil bij jezelf. Marcel heeft een scherp zicht op ieders profiel en zorgt voor een soepele overgang tussen de werkvormen.

NOBTRA, workshopspecial

www.newbroom.nl

Mieke Tummers

Mieke, 2enable, 2013: Eyeopener

Eyeopeners en het begin van een proces naar een duidelijker (verkoop)verhaal. Marcel voelt goed aan wat er speelt, kiest de theorie goed en kan het kort en beeldend uitleggen.

NOBTRA, workshopspecial

Marij Coolen

Marij Coolen, 2013: Leuk met diepgang

Verrassende oefeningen, die behalve leuk ook de nodige diepgang gaven. De opbouw van de middag en de vragen die Marcel stelt vind ik goed.

NOBTRA, workshopspecial

www.natuurlijkduursaam.nl

Hanny Reindersma

Hanny Reindersma, bureau Reindersma, 2013: Indrukwekkend

Indrukwekkend dat ik mezelf heb gezien. Marcel heeft niet veel woorden nodig om rust te brengen in het aangaan met mijn professionele confrontatie.

NOBTRA, workshopspecial

Martine

Martine, 2013: Voor iedereen

De training biedt ruimte aam ieder (authentiek) persoon. Er wordt ingespeeld op je persoonlijke inbreng. Verdieping en toepassing van je authentieke merk. Marcel rijkt je handvatten aan, loopt met je mee en laat jezelf uitvinden wat de antwoorden zijn. Het is iedereen gegund om zijn/haar authentieke merk te ontdekken, te gebruiken en er van te groeien. Daarom beveel ik deze module 2 aan!

Brenda

Brenda, 2013: Je krijgt wat je wilt en nodig hebt

Deze training was toegespitst op wat wij willen en nodig hebben. Ik waardeer dat de ‘trainer’ gelijk opmerkingen omzet in daden. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat het je dichter bij je doel brengt.

Nienke module 2(1)

Nienke, 2013: Je ontdekt wat je nog niet wist

De trainer liet de groep volledig los met elkaar en kwam er niet tussen. Ik vond het goed dat er dieper op je waarden en vaardigheden ingegaan werd. Doordat dit in groepsverband werd gedaan, ontdekte je ook vaardigheden en waarden die je niet van jezelf wist. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat je jezelf hervindt en je versterkt je waarden naar buiten. Wanneer je zelf straalt kun je anderen ook laten stralen.

Susanne mod 2

Susanne, 2013: Kijken vanuit een kritisch perspectief

Wat ik goed vond: het persoonlijke gedeelte, de ruimte voor inbreng en het langer doorgaan op wat er ter sprake kwam. Marcel creëert een ontspannen en open sfeer. Hij gaat inhoudelijk in op vragen die ‘spelen’. Ik beveel module 2 aan omdat je door deze training leert vanuit een kritisch perspectief naar jezelf en je eigen waarden kijken. Er ontstaat inzicht in wie je bent, wie je wilt zijn en waar je voor staat.

Simone Beishuizen M2

Simone, 2012: Je komt uit jouw comfortzone

Deze training geeft inzichten, je doet oefeningen die je dwingen om uit je comfortzone te komen. De trainer vraagt goed door. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat de training aanzet tot het concreet maken van je plannen en tot het benoemen van wie je in wezen bent.

Susanne M2

Suzanne, 2012: Rust omzetten in kracht

In deze training wordt rust omgezet in kracht. Module 2 was voor mij nog toepasselijker dan 1.

Tessy Bettonviel

Tessy Bettonviel, 2012: Je ervaart het meteen

De training heeft een goed evenwicht theorie en praktische oefeningen. Je kan het meteen ervaren. Er is een vertrouwelijke sfeer waar veel ruimte voor openheid is, dit wordt gecreëerd door Marcel. Ik raad Jouw authentieke stijl aan omdat je de theorie meteen kunt omzetten en je wordt in beweging gebracht.

Tanja Lomans M2

Tanja Lomans, directeur Different Dimensions, 2012: Brengt jouw authenticiteit in beeld bij klanten

De training is een absolute aanrader als je worstelt met de laatste specifieke bewoording om te zijn, wie je wilt zijn. Marcel is een rustige man die alles inzet om jou te helpen authentiek te zijn. Deze training Jouw authentieke stijl is een laatste duwtje in de goede richting om jouw authenticiteit in beeld te brengen bij jouw klanten.

Rik Kramer 2(1)

Rik Kramer, 2012: Raakt de kern van mijn ontwikkeling

Deze training geeft mij houvast aan mijn authenticiteit. Marcel is in staat door de juiste vragen te stellen en door zijn rustige stijl van trainen, de kern van mijn ontwikkeling te raken. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan, want ik vind deze training effectief en sturend gegeven door een uitstekende trainer/coach die zelf authentiek is.

Peter van Hout(1)

Peter, 2012: Maakt het duidelijk voor jezelf

Jouw authentieke stijl brengt je verder in wat je wilt. Marcel houd je constant bezig en bij de les. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat het maakt weer veel duidelijk voor jezelf.

Suzanne van Melick

Suzanne, 2012: Snel en kwalitatief

De snelheid inclusief de kwaliteit om naar jouw persoonlijke visie en missie te komen vind ik goed aan de training. Marcel weet met weinig woorden veel helderheid en inzicht te geven. Ik beveel de training aan want je authenticiteit is van groot belang en geeft vele goede inzichten!

Willemijn Looman

Willemijn, 2012: Nieuwe inzichten

De training geeft nieuwe inzichten, goede interactie in de groep, goede opbouw van oefeningen, goede voorbereiding thuis waardoor je goed aan de slag kunt op de training. Marcel is inspirerend en persoonlijk. Ik beveel de training zeker aan. Ik ben me écht bewust geworden van de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven. Bovendien ging ik weg met allerlei nieuwe inzichten op mijn kwaliteiten en op alle mogelijkheden en kansen die voor me liggen.

Peter van Hout

Peter van Hout, 2012: Waarom je doet zoals je bent

De training maakt je bewust van wat je eigenlijk weet. Marcel weet dingen te benoemen waar jezelf in eerste instantie niet op komt. Ik beveel de training aan omdat het een heleboel dingen duidelijk en helder maakt, waarom je zo doet en bent.

Simone Beishuizen

Simone, 2012: Evalueren van jezelf

De training zet aan tot evalueren van jezelf, je rollen en waarden. Ook de terugkoppeling is zeer leerzaam. Ik vertrek met inzichten en bevestigingen. Marcel is rustig en pakt terug wanneer dat zinvol is. Ik beveel de training aan omdat de training je aanzet tot het nadenken over hoe je in het leven staat, geeft inzichten, bevestigingen en is erg leerzaam.

Rik Kramer

Rik Kramer, 2012: Werken aan zelfontwikkeling

Ik voelde mij gedurende de gehele dag veilig en waardeer de opbouw van de training. Trainer Marcel straalt rust uit en ik geloof dat deze training uitstekend geschikt is voor een ieder die wil werken aan zelfontwikkeling.

Susanne den Dekker

Susanne den Dekker, 2012: Verrassende oefeningen

Marcel weet je door verrassende oefeningen te prikkelen en te triggeren om na te denken en volgende stappen te zetten in je zoektocht naar waarden en vaardigheden. Hij luistert, volgt en denkt mee, maar laat de deelnemers zelf ervaren en concluderen. Je gaat op een creatieve manier aan de slag bij elke volgende stap. Door deze training krijg je op een creatieve manier inzicht in jezelf, in je waarden en vaardigheden.

Brenda Kros

Brenda Kros, 2012: Combinatie van analyse en creativiteit

Je gaat steeds dieper op de materie in door oefeningen zodat je weet waaraan je moet werken. Marcel weet heel goed analyse en creativiteit te combineren, waardoor je weet wat je wilt en waar je heen wilt. Ik beveel de training aan, want als je worstelt met wat je wilt dan ben je hier aan het juiste adres om daarachter te komen.

Nienke van der Meiden

Nienke van der Meijden, 2012: Geweldig om te ontdekken hoe anderen je zien

Geweldig om er achter te komen hoe anderen jou zien. Tijdens de training ontdek je wat voor jou belangrijk is en hoe waarde(n)vol je voor anderen kan zijn. De ‘coach’ laat de deelnemers veel zelf doen. In de praktijk leer je tenslotte het meest. Deze traing beveel ik aan omdat je weer weet waar je voor staat. De weggestopte (eigen)waarden worden door de andere deelnemers weer boven water gehaald.

Martine van Drunen

Martine van Drunen, 2012: Inspirerend, bevestigend en verhelderend

Inspirerend: Ik heb nieuwe ideeën ontwikkeld en een richting kunnen geven aan al bestaande ideeën.
Bevestigend: Mijn waarden zijn veel duidelijker geworden en zijn bevestigd.
Verhelderend: Mijn eigen authenticiteit bestaat echt(!) en is tastbaar geworden.
De antwoorden bezit je zelf, Marcel is de juiste persoon om je de antwoorden zelf te laten ontdekken en je te stimuleren om er daadwerkelijk iets mee te doen.

Miranda(1)

Miranda, 2012: Proactief en doelgericht

Een proactieve doelgerichte training. Marcel motiveert mensen en is in staat om een prettige sfeer in de groep te creëren. Hierdoor stellen de deelnemers zich open op en helpt hij de deelnemers bij  het ontwikkelen van hun authenticiteit en het vergroten van hun zelfinzicht.

Marie Louise

Marie Louise, 2012: Inspirator

Marcel is een inspirator ten top! Ik kan iedereen deze training aanbevelen! Marcel maakt je bewust van je sterke kanten en duwt deuren die op een kiertje staan, net iets verder open. Daardoor wordt alles iets opgelicht.

Monique(2)

Monique, 2012: Inspirerend en prikkelend

Door deze training kom je in korte tijd tot groot zelfinzicht. Een goede manier om te ontdekken wat jouw authentieke merk is. Marcel is in staat om in korte tijd de juiste sfeer te creëren. De manier van trainen is inspirerend en prikkelend. Ik beveel de training aan, want hetgeen je tijdens de training leert over jezelf, kan je helpen om een meer waardevolle invulling te geven aan je werk en te ontdekken waar je voor staat.

Jessy

Tessy Bettonviel, 2012: De praktijk van de theorie

Je gaat meteen aan de slag (praktisch) waardoor het voor mij ook zichtbaar is en herkenbaar. Marcel is een open, hartelijk en eigen mens! Ik beveel de training aan omdat de theorie meteen wordt omgezet in de praktijk. Duidelijkheid en overzicht in wie je bent.

Jules

Jules, 2012: Mens zijn

Een inspirerende dag, veel indrukken en inzichten in het bewust worden van mens zijn. Marcel is een respectvolle, motiverende en rustige trainer. Ik beveel de training aan, want het geeft je inzicht in zaken die je als mens doet ontwikkelen.

Jeannette Kuiper

Jeanette Kuiper, 2011: Een groot geschenk aan jezelf

Een intakegesprek en een training bij Marcel zijn een groot geschenk aan jezelf, voor de rest van je leven! De training gaf heel veel eye-openers, fascinerend. Marcel heeft vakmanschap, inzicht en is doortastend. Ik beveel de training aan want het geeft je een ‘boost’, nieuwe kracht en verrassende inzichten.

Mieke Verweij

Mieke Verweij, 2011: Als je echt wilt veranderen

In de training geef je op een concrete manier invulling aan wie je bent en wilt zijn in een ontspannen sfeer. Marcel is doortastend, betrokken en heeft inhoudelijk veel te bieden. Hij deelt zijn kennis en ervaring. Ik beveel deze training aan want als je echt wilt veranderen in je huidige situatie volg dan deze modules. Het zet je aan het denken.

Jeannet Vonk

Jeannet Vonk, 2011: Stap voor stap naar de essentie

De training is gestructureerd, want stap voor stap analyseer je wat je eigen authentieke merk is. Marcel is scherp en heeft een duidelijke blik waarmee hij je helpt bij het zoeken van de essentie. Ik beveel deze training aan want door het vinden van je authentieke merk is het verhelderend en bepalend voor je.

Marcel van Oss

Marcel van Oss, 2011: Je eigen product zijn in je presentatie

Geloofwaardigheid: Je eigen product zijn in je presentatie. Bij het overbrengen ontdek je wat Jouw authentieke stijl is. Marcel geeft heldere, inspirerende en confronterende feedback.

Karlijn Vrolijk

Karlijn Vrolijk, 2011: Helder krijgen waar je voor staat

Mijn merk wordt steeds duidelijker. Marcel staat voor zijn verhaal. Jouw authentieke stijl beveel ik aan voor mensen die nog niet precies helder hebben waar ze voor staan.

Heleenmodule2

Heleen van den Houten, 2011: Concreet en praktisch

Mijn eigen merk wordt steeds duidelijker! Marcel is inspirerend. Ik beveel Jouw authentieke stijl aan omdat het concreet en praktisch is.

Baatsen

Marcel Baatsen, 2011: Je bewustzijn als merk

De voortgang was heel vlot. We covered ground! Marcel blijft rustig en professioneel. Jouw authentieke stijl beveel ik aan, want deze training creëert je bewustzijn als merk en draagt bij aan een duidelijke boodschap voor jouw publiek.

Ramon

Ramon, 2011: Ontdekken of anderen je ideeën begrijpen

Wat ik goed vond aan de traning is dat je niet alleen maar op onderzoek uitgaat, maar dat je het werkelijk vertaalt naar een presentatie. De feedback was waardevol. Marcel gaf ons de ruimte en toch heerlijk structuur. Jouw authentieke stijl beveel ik aan, want het is een goede proeftuin om te kijken of anderen je ideeën begrijpen.

Andrea de Boeij-van Harn

Andrea de Boeij-van Harn, 2011: Inspirerend je merk formuleren

De rust en de ruimte om steeds beter jouw authentieke merk te formuleren op een inspirerende manier. Marcel geeft rust, vertrouwen en scherpe feedback. Module 2 beveel ik aan omdat dit je helpt om een goed beeld te krijgen van je kracht. Dit helpt je in het verder ontwikkelen/uitstippelen van jouw carrière.

Joke

Joke, 2011: Wat zit er in mij

Deze training haalt de kernpunten naar voren uit jezelf, je leven, je doelen en je toekomst en er wordt een begin gemaakt om dit om te zetten naar de praktijk. Marcel stelt inspirerende vragen en weet goede feedback te geven; laat jezelf nadenken. Ik beveel de training aan, want het is een uitstekende gelegenheid om te (her) ontdekken ‘wat zit er in mij’, ‘waar wil ik verder mee’ en dus helder krijgt wat je uniek maakt. Dit geeft ook een boost!

Andrea

Andrea de Boeij, 2011: Doen door te ervaren

In één dag veel inzicht in wie je bent en waar je voor staat. Marcel is duidelijk door eenvoud. Niet te veel theorie, maar zelf doen en ervaren. Ik beveel de training zeker aan, want in één dag krijg je zoveel inzicht in jezelf, deze kans mag je jezelf niet ontnemen!

Yvonne

Yvonne Pulles, 2011: Laagdrempelig en snel tot kern

De training is laagdrempelig, je komt snel tot de kern, creatief en praktisch. Marcel is open, oprecht, authentiek, stimulerend, uitnodigend en een prettige persoonlijkheid. Zeker weten dat ik de training aanbeveel. De training is anders dan anders door de creatieve opzet. Het is daardoor heel uitnodigend om actief mee te doen. Ook omdat Marcel een prettige, rustige en stimulerende trainer is.

Jeannette

Jeannette Bal, 2011: De kern van je authenticiteit

Marcel weet met een paar vragen tot de kern van je authenticiteit door te dringen. Hij verwoordt de theorie op een rustige manier en weet iedere deelnemer tot zijn recht te laten komen. Ik beveel de training aan want het zet je aan tot nadenken over jouw waarde voor je klanten en je eigen waarden in je leven.

www.magneetmassage.nl

Tanja

Tanja, 2011: Elkaar steunen en aanvullen

Door de kleine groep kreeg je veel diepgang waardoor je elkaar kan ondersteunen en aanvullen. Marcel blijft heel rustig en legt duidelijk uit. Ik beveel de training aan want je komt een stuk dichter bij jezelf en leert op een andere manier naar je eigen vaardigheden kijken. Je ontdekt dat waarvan jij dacht wat een zwakke schakel is, juist je kracht kan zijn.

Erica

Erica, 2011: Je authentieke ik-BV

Ik vond de training authentiek door de creatieve toepassingen. Marcel is rustig, goed in uitleg en communicatie voor wat betreft de opdrachten.Ik beveel de training aan, want je komt door de training een stukje dichter bij je authentieke ik-BV.

Jaap

Jaap, 2011: Waar jouw kracht zit

De training helpt om voor jezelf te bepalen waar je kracht ligt en waar je heen wilt. Marcel weet de interactie in de groep heel constructief te maken en ik beveel de training aan.

Karlijn(1)

Karlijn Vrolijk, 2011: Helder krijgen visie en missie

De training is goed voor het helder krijgen van je visie en missiedoel. Ik vond Marcel zijn interventie bij een deelnemer zeer terecht. Ik beveel deze training aan als de onderdelen van de training niet helder zijn voor jouw authentieke merk.

Lieke

Lieke Fortuin, 2011: Erg leuk en duidelijk

Een zeer leuke groep mensen en een erg leuke training. Marcel kiest voor een duidelijke opzet, is goed voorbereid en zorgde voor harmonie in de groep. Ik beveel de training iedereen aan.

Bart

Bart van der Ploeg, 2011: Een uitdaging voor mijn eigen waarde

De training heeft me uigedaagd om na te denken over mezelf, over mijn concrete waarde voor mijn klanten en hoe ik mezelf in de markt zet. Marcel creëert een veilige omgeving en daagt uit tot zelfreflectie en ‘dwingt’ tot het formuleren van eigen missie en visie. Dit doet hij op een positieve en stimulerende wijze. Ik adviseer ieder die zichzelf als authentiek merk in de markt wil zetten, deze training van Marcel te volgen.

www.nilusdevelopment.nl

Cella

Cella van der Staak, 2011: Heerlijke doe dag

Het is een heerlijke doe dag, waarin spelenderwijs veel geleerd wordt en het je weer een stap verder helpt. Marcel is enthousiast, open en bereikbaar. Hij creëert een ruimte van veiligheid en past zich flexibel aan aan hetgeen er gebeurt. Ik beveel de training aan, want door het speelse karakter leer je aldoende weer meer van jezelf. Vooral als je net begint met deze ontdekkingsreis.

www.newlifepoint.nl

Marcel(2)

Marcel van Oss, Van Oss & Partners Training Coaching, 2011: Bezieling, enthousiasme en structuur

Stap voor stap -met goede opbouw- worden de deelnemers op actieve en interactieve wijze gebracht naar de kracht van hun authentieke merk. Marcel biedt bezieling, enthousiasme en structuur. Hij ziet wat er in ‘t proces gebeurt zoals bij de oefening van het voorstellen. Hij intervenieert op een zorgvuldige wijze. Ik beveel de training aan omdat je een helder beeld krijgt van je eigen authentieke merk. Het authentieke merk is érg wezenlijk. Heel veel dank voor je betrokken werkwijze en de mooie levendige training die in beweging zet!

www.trainingvanoss.nl

Gea

Géa van der Thiel, Sense for Image, 2011: Vanuit steeds een andere focus een helder authentiek merk

De afwisseling van oefening, de wisselende oefenpartners, met steeds een ander focuspunt zorgde voor verheldering van mijn authentieke merk. Ik waardeer Marcel zijn rust en ontspannen manier van de hele dag in prettige goede banen leiden. Ik beveel de training aan, want het geeft je de kans om je kern te ontdekken en zichtbaar te maken aan anderen.

Heleen

Heleen van den Houten, Evenwicht – Training – Coaching, 2011:  Positief, opbouwend en praktisch

De training is positief, opbouwend en praktisch. Marcel heeft de regie in het creëren van een ‘veilige’ omgeving waar iedereen tot zijn recht komt. Ik beveel de training aan, want het is het begin voor ‘meer’.

www.evenwicht.org

Miranda

Miranda, 2011: Resultaat gelijk aan intentie

Het resultaat is gelijk aan de intentie. Ik kan eindelijk mijn visie en missie omschrijven. Marcel is leidend, maar niet overheersend aanwezig. Ik beveel de training aan, want zo kan iedereen tot inzichten komen, wie zij zelf zijn en ze positiever naar zichzelf kijken.

www.mirandavandersteenhoven.nl

Thierri

Thierri Vanbrabant, 2011: De ‘meester’ in het samenbrengen en enthousiasmeren

Als je vooraf het werkdocument goed hebt voorbereid, ga je spelend door de opdrachten van module 1. Marcel is een meester in mensen samenbrengen en elkaar werkelijk te laten enthousiasmeren. Marcel vraagt je diep te gaan. Dit lukt behoorlijk in een sfeer van ontspannen saamhorigheid. Ik beveel het iedereen aan, want je krijgt veel waarde voor geen geld!

wordsnellereigenaar@gmail.com

Tonnie

Tonnie van der Linden, mindYOURimpact: De verbondenheid waar jij voor staat

2011:

De training geeft je stof tot nadenken over wie je bent en waar je nu eigenlijk voor staat. Als je het dan opschrijft, worden dingen veel duidelijker en laten je écht nadenken. Marcel geeft rust en een goede leidraad. Ik beveel het iedereen aan, want het geeft veel inzicht in hoe sterk je verbonden bent met waar je voor staat en wat je wilt bereiken.

Monique

Monique Rosier, 2011: Het onderzoeken van eigen grenzen

Wat ik goed vond, was het samenzijn. De onderwerpen werden zo gebracht dat er ruimte was voor ieders inbreng. Marcel faciliteerde het vertrouwen in de groep door zijn oprechte belangstelling. Voor mij als coach en counselor, die altijd in de faciliterende rol zit, was het heerlijk om zelf aan het denken te worden gezet en mijn eigen grenzen weer eens te onderzoeken.

Lidy

Lidy, 2011: Meer inzicht in je eigen merk

De kleine groep maakte dat je snel vertrouwd bent om je te uiten. De oefeningen geven veel mogelijkheden om de diepte in te gaan. Marcel is authentiek in zijn optreden en ik beveel de training aan anderen omdat je in korte tijd (1 dag) meer inzicht krijgt in je eigen authentieke merk.

Marcel(1)

Marcel Baatsen, 2011: Groei in eigen kracht en vaardigheden

Veel duidelijke opdrachten met verdieping van inzicht in kern kwaliteiten. Marcel is goed voorbereid en hij heeft duidelijk veel achtergrondkennis. Ik beveel de training aan: duidelijke groei van zelfinzicht en bewustzijn in eigen kracht en vaardigheden.

Marian

Marian Osse, 2011: Het beste van ons in de spiegel van anderen

Ik vond de training goed omdat we het beste van ons inzetten voor ieders eigen merk afzonderlijk. De training van Marcel is een goed idee, goed plan, hij stelt goede vragen en is goed voorbereid. Ik beveel de training aan om tot een verhaal te komen door middel van de spiegel van anderen.

Petra

Petra Mertens, 2011: Fantastische dynamiek

De interactie tussen de deelnemers en met de trainer zorgde voor een fantastische dynamiek. De feedback voelde als cadeautjes krijgen. Het voorstellen aan de hand van de metafoor was heel krachtig en ook zeer verrijkend. Ook door de verhalen en openheid van de andere deelnemers. De rust waarmee Marcel de training geeft, creëert direct een sfeer van vertrouwen, veiligheid om je verhaal te brengen. Ik beveel de training aan omdat je op een interactieve manier een andere kijk op je eigen ik krijgt en je keert met zeer waardevolle kennis huiswaarts.

www.innerout.be

Stan

Stan Ras, 2011: In stappen jezelf profileren

De zelfwerkzaamheid en het werken in etappes vond ik goed. De trainer is prima in orde. Ik beveel de training aan omdat je in stappen jezelf profileert in authenticiteit en nadenkt over reflectie. In een groep werken is geweldig door ervaring te delen.

Paula

Paula Tolner, Het Verband, 2011: Open, eerlijk en oprecht

Open, eerlijk, recht doend aan iedere deelnemer. Het verhaal van Marcel klopt bij wat hij te bieden heeft, of wel hij gaat voor in authenticiteit. Ik beveel de training aan omdat hij zinvol en lerend is. Hij laat je stilstaan bij waardevolle ‘onderdelen’ van jezelf in je ondernemerschap.

Frans

Frans Captijn, Middelburg, 2011: Op speelse wijze helderheid

De training laat je, met andere deelnemers soms als spiegel, zelf op een veilige en rechtstreekse wijze ontdekken wat de beginselen zijn van je eigen authentieke merk.  Je bent in een continue stroom inzicht in jezelf aan het verwerven. Een training die je op een speelse manier helderheid in je persoonlijke kwaliteiten garandeert.

Hoewel Marcel Dassen de training organiseert en leidt is hij niet overdreven aanwezig. Veel meer vervult hij de rol van stimulator van het proces en toezichthouder. Je voelt je daardoor snel op je gemak en in goede handen ‘thuis’.

JAM